Jeg vil takke deg, måneden mars!

av Fureflagellat  mars 27, 2009 at 8:16 pm (1) Stikkord:

Jeg har tidligere øst min edder og galle over møkkamåneden mars, en måned kalendere rundt omkring knapt vil vedkjenne seg. Hadde mars blitt født i middelalderen, ville den blitt satt ut i skogen for å bli spist av ulver. Hvis de ville ha den. Mars. Tvi.

Igjen, og jeg fatter ikke at jeg gidder å bry meg, for jeg visste det, innerst inne, at det kom til å skje, at igjen, har luremusa mars gitt seg til å spontanmenstruere. Lovnader om glade dager på sykkelsetet med fønvind i håret og en følelse av forventning til sommeren så intens at det tyter ut av rectum har igjen blitt gjort til skamme på en måte som ville fått begge medlemmene i «Fuck for forest» til å rødme av sjenanse.

Allikevel, mars, jeg takker deg gjennom tårene, jeg pusser min rødmussede nese med min broderte neseduk, og takker deg, for at jeg nok en gang fikk gleden av å måtte fjerne et lunende teppe av fjærlett sne fra min terskel, for at jeg igjen fikk valuta for pengene hva gjelder vinterdekk til bilen, og for at du ikke lar oss legge et glemselens lindrende slør over erkjennelsen av det lugubre stykke klima vi har hatt den tvilsomme glede å bli født inn.

Takk skal du faen meg ha!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (5)

Jeg velger meg FAEN ikke mars, i hvert fall

av Fureflagellat  mars 13, 2009 at 11:09 pm (1) Stikkord:

Av alle bedritne jævla møkkamåneder som utgjør vinterhalvåret i den gregorianske kalenderen peker mars seg ut i negativ retning. Og da har jeg regnet med november, en måned som man antar ble oppfunnet av en gjeng homofile jødiske venstreradikale i 1945 for å hevne seg på nazistene.

Mars er måneden som kan finne på å slå om seg med godvær og takdrypp på dagtid, men som like gjerne slipper ut en seks-sju vintre om natta, mens den tømmer et helt lass snø i ditt blide åsyn når du minst måtte forvente det, gjerne i det du er i ferd med å bla om til april i Blindeforbund-kalenderen, du vet den du fikk i posten like oppunder jul, med bilde av de nusselige førerhundvalpene, og som du kanskje egentlig burde betalt noe for.

Hvis måneden mars hadde vært en kvinne hadde hun vært tidenes luremus; hun hadde løpt omkring i åletrangt lårkort med spretne pupper og lovet bort søtladen elskov, for deretter å forvandles til en kjip isdronning så fort mørket senket seg, med agurkskiver på øynene, papiljotter i håret og migreneanfall så kraftige at de kunne veltet en bulgarsk regjering, for ikke å snakke om at ethvert tilløp til sengekos ville kommet like langt som en fjert i motvind.

Hva med denne globale oppvarmingen som Al Gore har lovet oss i en årrekke? Når får vi merke den i praksis, og ikke bare på en graf, liksom? At snittemperaturen øker en lusen fillegrad hjelper meg midt i rumpesprekken, kjør på med en 15-20, da begynner vi å snakke, og kanskje vi blir kvitt denne hersens snøen som laver ned uten stopp, og har gjort det så lenge jeg kan huske, og det er omtrent så langt tilbake som til forrige uke. Nå er jeg lei av å grave fram bilen med snøfreser når jeg skal en kjapp tur på butikken for å kjøpe to melk, en pose Twist og fire vørterøl (hvis de har).

Mars, du kan dra til Helvete, og for min del kan du bli der, så jeg kan hoppe over 31 bortkastede dager mens jeg venter på sommeren, og gå rett på sjefsmåneden april. Jeg husker faen ta meg ikke hva han heter, men han som valgte seg april, han støtter jeg minst hundre prosent.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (9)

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00