Nice, NRK

av Fureflagellat  februar 21, 2009 at 9:33 pm (1)

Av en eller annen grunn, og for første gang i mitt liv, satt jeg nå nettopp og fulgte den norske Grand Prix-finalen med argusøyne (dette kan eller kan ikke ha direkte sammenheng med sommerfuglen til Tone Damli Aaberge, red. anm.).

Åkkesom, jeg formoder at lyse hoder i NRK tenkte at de skulle avslutte første del av showet på en skøyeraktig måte, og hva er vel da bedre enn å hyre inn et menneske til å etterligne en narkoman forhenværende soul-sanger? Det vitner om et overflod av respekt for dine medmennesker når du bruker to minutter av statskanalens beste sendetid til å trekke noen gjennom gjørma fordi de har vært så uheldige å rote seg borti dop, og introdusere dem med fullt navn.

Omtrent slik vil jeg tro planleggingsmøtet foran kveldens storslagne finaleshow hørtes ut, hadde man vært flue på veggen:

-Møtet er satt. Første punkt på dagsorden er underholdning før pause og VM-aften. Jeg har blitt bedt om å gi ordet direkte til Ragnar-Roger, som er her på PRYO-uke fra Reitgjerdet ungdomsskole og tepperens. Vær så god, Ragnar-Roger.

-Ja, jeg har altså (promp) fått tidenes ide til verdens kuleste avslutning før VM-kveld starter: La oss kle opp noen som narkoman, så (promp) kan denne personen sjangle (promp) rundt og spille dopa. Det blir utrolig lattervekkende, kult (promp), og dessuten kommer det til å trekke bra med seere (PRRRROMP).

-Er det så gøyalt da? Hadde det ikke vært morsommere å la denne homofile gjøken imitere en animert Wenche Foss? Det slår jo alltid an.

-Ja, eller vi kunne fått tak i et sotrør som liksom kunne være Tommy Sharif. Så kunne han stå og nirunke i ti minutter, for deretter å ta et radialdekk og tre inn på det stive lemmet sitt. Det er god TV, det! Eller hva med å lage et tablå der vi ser Anne-Cath. Vestly på dødsleiet?

-Hm. Nei, det kunne bli tatt ille opp av enkelte uten humoristisk åre. Og det er jo litt dårlig gjort å gjøre narr av fru Foss bare fordi hun er drita på sjampis til envher tid. Dessuten skal Fabian sitte i salen. Nei, da liker jeg denne ideen med dophuet bedre. Men hvem kan vi etterligne? Ronny fra plata er det liksom ikke noe sving over. Gordon, kan du slippe ut gullfisken, forresten?

-Hva med hu Amy (promp) Winehouse, da? Hu er jo bare dritfestlig nå som hun er så ofte i Se og Hør og greier. Dessuten bor hu (promp) helt borti England eller noe annet dritt, så det gjør ingenting om vi driter a litt ut (PPPPRRRRRROOOOOMMMMPPP).

-God ide. Ingen har invendinger? OK, da er saken rosinbolle, og klubbes igjennom (bank).

God dømmekraft der, altså. Vær så vennlig: Neste gang dere tenker i disse baner, ring meg og spør om det er greit. Jeg betaler tross alt for dritten.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (1)

Det funker! Hijab funker!

av Fureflagellat  februar 14, 2009 at 12:18 am (1) Stikkord:

Jeg leste en sak i VG nå nettopp om dette håpløse forslaget om at politiet skal gå med hijab. Heldigvis var oppslaget illustrert med følgende bilde:

http://www.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2009/02/04/1233761049214_193.jpg

Ta en titt på bildet, og du vil umiddelbart skjønne at hijab fyller rollen den er satt til her på jorden, av forutseende imamer, nemlig å forvandle pakistanske sexobjekter til motbydelige hånhevere av norsk lov, slik at ektemennen deres slipper å bekymre seg for at de blir antastet når de er på nattpatrulje i byens gater. Disse engelske buruglene er et klart og tydelig eksempel.

Jeg har registrert at det er mye mas og diskusjon omkring dette med politi og hijab. Men løsningen er snublende nær, og den er selvfølgelig at ALLE politifolk begynner å gå med hijab. På den måten er det ingen som vil skille seg ut, og alt er tilbake ved det gamle. Anstein Gjengedal med hijab. Det hadde vært noe, dere!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (5)

Men kjære vene da…

av Fureflagellat  februar 13, 2009 at 11:41 pm (1)

Erik Solheim, og dette er i følge Dagbladet, skylder en drøss påsatte branner i Australia på de mye omtalte klimaendringene. En nokså lang vei å gå fra en gjeng idioter som tenner på noe tørt gress til økningen av karbondioksid i atmosfæren. Godt gjort, Solheim.

Det som verre er, om det er mulig, og dette er nok en gang i følge Dagbladet, er imidlertid at Solheim tror “vi nordmenn” identifiserer oss mer med forkullede folk i Australia enn med sultende stakkarer i Afrika fordi “-Dette er mennesker som ikke bor i stråhytter, men i eneboliger.”

Det er altså et av de dummeste utsagn jeg har sett i media i det siste, og jeg vil kommentere det med den solide porsjon usaklighet som det fortjener:

Vel, min gode statsråd for fordumming og miljøforkleinelse. Jeg er provosert. Jeg bor nemlig i rekkehus. Dessuten gir jeg like mye faen i australiere som i afrikanere. Så klapp igjen kjeften din, og kom ikke her og fortell meg hvem jeg skal identifisere meg med.

Takk for meg.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (8)

Vi er i gang igjen (Charterfeber)

av Fureflagellat  februar 8, 2009 at 10:12 pm (1) Stikkord:

Det er ikke lenge siden jeg kom meg ut igjen blant folk etter å ha vært vitne til forrige utgave av TV3s sosialpornografiske mesterverk Charterfeber, som ble sendt her i fjor høst en gang. På grunn av traumene jeg pådro meg som følge av flere ukers tilegnelse av kunnskap om nordmenns aller jævligste side, nemlig den som dukker opp i syden, har jeg gjennomgått et intenst program for å komme til hektene, bestående av akutt fotsoneterapi og daglige healende telefaxer fra Braskereidfosskvinnen (Snåsamannen var opptatt, men har heldigvis out-sourcet til andre drivende dyktige healere).

På tirsdag barket det altså løs igjen. Sadistene i TV3 spyr ubønnhørlig store mengde dritt utover eteren der de sitter borte i England eller et annet gudsforlatt land; det er utrolig at de ikke har implodert og forsvunnet i et selvpåført svart hull for lengst. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å se på Charterfeber denne gangen, jeg hadde ikke det, men slumpet til å få med meg halve reprisen som gikk en av dagene, det kan ha vært fredag, jeg er usikker. Resten av den kvelden er litt uklar.

Som før, for å unngå at du, kjære leser, skal ramle inn i samme bekmørke depresjon som meg selv, tar jeg på meg å oppsummere også denne sesongen. Du kan velge å lese videre, og vit at det i så fall er i høy grad av egenansvar, eller du kan la være. Da får du heller aldri greie på hva – om noe – du har gått glipp av.

Svein og… en eller annen full kar

Som for å gjøre et poeng ut av å denge en dau hest har TV3 dratt med seg Svein. Igjen. Selverklært kjendis (større enn Elvis OG James Bond, skal man tro ham selv (og det skal man absolutt ikke (legg merke til hvor mange parenteser jeg klarer å flette inn her))), tulle/horebukk, fyllesvin, og med en total mangel på den lille smule selvbeherskelse som hindrer oss andre i for eksempel å gå ned på kne mitt på gata og resitere fjernsynsteater fra nittensyttifire. Sammen med en annen kis med et navn som gikk meg hus forbi (men jeg mistenker at det kan ha vært Ronny-Jarle eller der omkring), er Svein plassert som reiseleder for en gruppe bablende sadomasochister som driter syltynt og loddrett i om de framstilles som deltagere av organisert fylleturisme i en programserie på TV.

Som en ekstra bonus har et lyst viasat-hode bestemt seg for å plassere et par såkalte «glamour-modeller» i reisefølgets midte (notat: husk å fylle inn artige poenger om bristeferdige silikonjur og rumpestumper smale som q-tips, kombinert med en befriende mangel på intelligens). Dette er selvfølgelig noe Svein, den gamle grabukken, vet å sette pris på, og det tok omtrent femten tidels sekund før han begynte å sikle og liksom tilfeldig strøk håndbaken over nærmeste implanterte herlighet. Den mannen er simpelthen et studium i selvbeherskelse!

Det hele kulmimerte selvfølgelig i et voldsomt fylleslag og uhemmet tørrjukking på disse stakkars vandrende juletrærne. Og må jeg få påpeke at Svein har den samme skjorta som i forrige serie. Neimen ikke verst å få renset vekk den knall røde likørflekken han fikk pådratt seg den gangen. Way to go, herr renseri-mann.

Høydepunkt: En kar i resiefølget havnet ganske kraftig på druen, feilberegnet tusenmeter-blikket, og valgte å by opp en stålstang til dans. Punktum.

Lisbeth og Nansy

De kjederøkændes og evig småbrisne bingo-vertinnene fra Østfold er med også i år. Jeg fikk ikke med meg så mye, bortsett fra at de hadde valgt å dra med seg et gammelt bingo-maskineri av sveivetypen, uvisst av hvilken grunn. Ellers er dette faktisk ganske kule damer, det skal sies.

Høydepunkt: Den ene heter altså, og jeg legger vekt på at dette er navnet hennes: NANSY.

Borettslaget

Disse ble jeg ikke helt klok på. En broket gjeng, visstnok kompiser, der alle bor i samme borettslag ett eller annet sted der votten er videst (tolk DEN, dere!). Stor spredning hva gjelder alder og tilsynelatende livserfaring, men du verden: Jeg skal ikke dømme! De kan da være bestevenner «utta HÆLVETE» for alt jeg vet. Sedvanlig optimistisk innkjøp av sprit på tax-free. Virret omkring uten mål og mening for å finne en stakkars restaurant. Ganske kjedelig gjeng.

Høydepunkt: En av dem, husker ikke navnet, dro altså til syden med en av verdens aller minste reisevesker, som var helt på grensen til å bli kalt lommebok. Faktisk ble den veid inn til 5,4 kilogram på Gardermoen. Minus emballasje vil det si omtrent fire kilo bagasje. For en uke under varme, svettefremkallende strøk. Tygg litt på den.

Tvillingene

Ah. En drøm vi mannfolk har hatt siden tvillingjentene ble oppfunnet. Tenk å havne i halmen med et par über-kåte tvillingsøstre med perfekte unge jentekropper. Alt det måtte innbære av glede og incestiøs lesbisk nytelse, men også plikter: Vil man klare å prestere under slike ekstreme krav? Lukk øynene og tenk på det, gutter. Og siden dere nå har lukket øynene kan dere stappe første ledd av pekefingrene inn i hvert sitt øre. På den måten slipper dere nemlig å høre hva tvillingene måtte ha å si, for veien derfra til erkjennelsen «Herregud, fikk jeg draget på disse deilige damene fordi jeg fremstår som attraktiv i forplantningsøyemed, eller fordi de er dumme som innholdet av en spiralloff?» er kortere enn Per Sundnes.

Høydepunkt: Gidder ikke. Finn på noe sjæl.

Så slik var det. Hvis du syns dette var (u)hyggelig lesning, ikke nøl med å hive deg over mine forrige sammendrag, alternativt et rustent knivblad, alt etter hva som passer. Jeg kommer tilbake med mer.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (2)

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00