Vi er i gang igjen (Charterfeber)

av Fureflagellat  februar 8, 2009 at 10:12 pm (1) Stikkord:

Det er ikke lenge siden jeg kom meg ut igjen blant folk etter å ha vært vitne til forrige utgave av TV3s sosialpornografiske mesterverk Charterfeber, som ble sendt her i fjor høst en gang. På grunn av traumene jeg pådro meg som følge av flere ukers tilegnelse av kunnskap om nordmenns aller jævligste side, nemlig den som dukker opp i syden, har jeg gjennomgått et intenst program for å komme til hektene, bestående av akutt fotsoneterapi og daglige healende telefaxer fra Braskereidfosskvinnen (Snåsamannen var opptatt, men har heldigvis out-sourcet til andre drivende dyktige healere).

På tirsdag barket det altså løs igjen. Sadistene i TV3 spyr ubønnhørlig store mengde dritt utover eteren der de sitter borte i England eller et annet gudsforlatt land; det er utrolig at de ikke har implodert og forsvunnet i et selvpåført svart hull for lengst. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å se på Charterfeber denne gangen, jeg hadde ikke det, men slumpet til å få med meg halve reprisen som gikk en av dagene, det kan ha vært fredag, jeg er usikker. Resten av den kvelden er litt uklar.

Som før, for å unngå at du, kjære leser, skal ramle inn i samme bekmørke depresjon som meg selv, tar jeg på meg å oppsummere også denne sesongen. Du kan velge å lese videre, og vit at det i så fall er i høy grad av egenansvar, eller du kan la være. Da får du heller aldri greie på hva – om noe – du har gått glipp av.

Svein og… en eller annen full kar

Som for å gjøre et poeng ut av å denge en dau hest har TV3 dratt med seg Svein. Igjen. Selverklært kjendis (større enn Elvis OG James Bond, skal man tro ham selv (og det skal man absolutt ikke (legg merke til hvor mange parenteser jeg klarer å flette inn her))), tulle/horebukk, fyllesvin, og med en total mangel på den lille smule selvbeherskelse som hindrer oss andre i for eksempel å gå ned på kne mitt på gata og resitere fjernsynsteater fra nittensyttifire. Sammen med en annen kis med et navn som gikk meg hus forbi (men jeg mistenker at det kan ha vært Ronny-Jarle eller der omkring), er Svein plassert som reiseleder for en gruppe bablende sadomasochister som driter syltynt og loddrett i om de framstilles som deltagere av organisert fylleturisme i en programserie på TV.

Som en ekstra bonus har et lyst viasat-hode bestemt seg for å plassere et par såkalte «glamour-modeller» i reisefølgets midte (notat: husk å fylle inn artige poenger om bristeferdige silikonjur og rumpestumper smale som q-tips, kombinert med en befriende mangel på intelligens). Dette er selvfølgelig noe Svein, den gamle grabukken, vet å sette pris på, og det tok omtrent femten tidels sekund før han begynte å sikle og liksom tilfeldig strøk håndbaken over nærmeste implanterte herlighet. Den mannen er simpelthen et studium i selvbeherskelse!

Det hele kulmimerte selvfølgelig i et voldsomt fylleslag og uhemmet tørrjukking på disse stakkars vandrende juletrærne. Og må jeg få påpeke at Svein har den samme skjorta som i forrige serie. Neimen ikke verst å få renset vekk den knall røde likørflekken han fikk pådratt seg den gangen. Way to go, herr renseri-mann.

Høydepunkt: En kar i resiefølget havnet ganske kraftig på druen, feilberegnet tusenmeter-blikket, og valgte å by opp en stålstang til dans. Punktum.

Lisbeth og Nansy

De kjederøkændes og evig småbrisne bingo-vertinnene fra Østfold er med også i år. Jeg fikk ikke med meg så mye, bortsett fra at de hadde valgt å dra med seg et gammelt bingo-maskineri av sveivetypen, uvisst av hvilken grunn. Ellers er dette faktisk ganske kule damer, det skal sies.

Høydepunkt: Den ene heter altså, og jeg legger vekt på at dette er navnet hennes: NANSY.

Borettslaget

Disse ble jeg ikke helt klok på. En broket gjeng, visstnok kompiser, der alle bor i samme borettslag ett eller annet sted der votten er videst (tolk DEN, dere!). Stor spredning hva gjelder alder og tilsynelatende livserfaring, men du verden: Jeg skal ikke dømme! De kan da være bestevenner «utta HÆLVETE» for alt jeg vet. Sedvanlig optimistisk innkjøp av sprit på tax-free. Virret omkring uten mål og mening for å finne en stakkars restaurant. Ganske kjedelig gjeng.

Høydepunkt: En av dem, husker ikke navnet, dro altså til syden med en av verdens aller minste reisevesker, som var helt på grensen til å bli kalt lommebok. Faktisk ble den veid inn til 5,4 kilogram på Gardermoen. Minus emballasje vil det si omtrent fire kilo bagasje. For en uke under varme, svettefremkallende strøk. Tygg litt på den.

Tvillingene

Ah. En drøm vi mannfolk har hatt siden tvillingjentene ble oppfunnet. Tenk å havne i halmen med et par über-kåte tvillingsøstre med perfekte unge jentekropper. Alt det måtte innbære av glede og incestiøs lesbisk nytelse, men også plikter: Vil man klare å prestere under slike ekstreme krav? Lukk øynene og tenk på det, gutter. Og siden dere nå har lukket øynene kan dere stappe første ledd av pekefingrene inn i hvert sitt øre. På den måten slipper dere nemlig å høre hva tvillingene måtte ha å si, for veien derfra til erkjennelsen «Herregud, fikk jeg draget på disse deilige damene fordi jeg fremstår som attraktiv i forplantningsøyemed, eller fordi de er dumme som innholdet av en spiralloff?» er kortere enn Per Sundnes.

Høydepunkt: Gidder ikke. Finn på noe sjæl.

Så slik var det. Hvis du syns dette var (u)hyggelig lesning, ikke nøl med å hive deg over mine forrige sammendrag, alternativt et rustent knivblad, alt etter hva som passer. Jeg kommer tilbake med mer.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

2 kommentarer

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

 1. Stjordal1 sier,

  februar 20, 2009 at 10:25 am

  Jeg ser til min store overraskelse at også du har vaklet inn i dette nye. Men du har sikkert tatt utfordringene på strak arm, ung som du er. uansett, deet var moro å snuble over din (siste?) avhandling vedr. Charterfeber. Glimrende, tankevekkende og humoristisk. Jeg har desverre nok en gang gått glipp av disse godbitene, men hva gjør det? Etter ditt sammendrag, føler jeg mer enn mettet!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Sylja sier,

  februar 20, 2009 at 10:36 am

  Eg hadde faktisk ikkje fått med meg at dei hadde teke til med ny runde av dette eh.. eminente underhaldningsprogrammet. Men det gjer for så vidt ikkje stort. Det er meir underhaldande å følge serien her, ser eg! *ler*

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00