Charterfeberfantasier

av   oktober 15, 2008 at 8:45 am ( Charterfeber)

Selv om jeg har fått påvist dobbeltsidig håravfall og har gått opp fire styrker i brilleglass på grunn av den sjelelige påkjenningen tar jeg også i dag på meg å videreformidle hendelsene i siste episode av ”Charterfeber”.

Som det bør være kjent for de fleste, om ikke annet så fra mine tidligere innlegg, er en stor del av ”Charterfeber” på TV3 viet kjærlighetens mirakel. Mer spesifikt skal en mann, Svein, og en kvinne, Hilde, sjekkes opp av henholdsvis tre kvinner og menn. Sist uke ble det gjennomført et par begredelige stevnemøter. Det var knyttet stor spenning til hvordan datene skulle utarte seg denne gangen. Vel, kanskje ikke så stor spenning, men uansett.

Hilde og sjekker Tore gjennomførte en fin første del av daten, det må jeg si med en gang. Begge viste seg fra sin beste side. Tore hoppet til og med i strikk og ble belønnet med en bamseklem.

Høydepunkt: Tja, ikke så mye morsomt å sette fingeren på, egentlig. Jo! Tore (altså sjekkeren) hadde en T-skjorte påtrykt ”Tore på sporet” (altså Tore Strømøy). Kanskje ikke det jeg ville valgt til en første date, men hver sin smak.

Beibsa så jeg ikke så mye til i går. Det vesle som var satt jeg for det meste bak charter-puta mi. Jeg fikk med  meg såpass at det fortsatt er høy puppefaktor. Noe som ikke akkurat bidrar til å heve standarden på programmet. Ikke det at jeg har noe imot pupper, altså. Men det får da være måte på.

Høydepunkt: Hm. En løs tråd i puta, gitt. Den plukker jeg litt på.

Når det gjelder våre helter Kristoffer og Fred Åge kunne jeg fortalt at de kjøpte seg hver sin flytemadrass med Liverpool (altså fotballklubben) påtrykt. Jeg kunne også fortalt at Kristoffer fikk låne kompressor i sjappa der de kjøpte madrassen for å blåse den opp, og at han ved et uhell kom til å blåse opp madrassen inntil den sprakk. Slikt kan skje den beste. Videre kunne jeg fortalt at Fred Åge ikke klarte å komme seg opp på flyteremediet i bassenget. Men det var ikke på grunn av manglende innsats, det skal være visst. Jeg kunne avsluttet med å fortelle at jeg lo en god del av dette.

Det vil jeg derimot ikke gjøre. Stakkars Kristoffer fikk så vondt i magen at han måtte tilbringe den siste natta i syden på sykehus. Heldigvis klarte Fred Åge å rappe med seg et par tøfler, slik at han hadde en suvenir. Kristoffer og Fred Åge dro hjem og er derfor TV-historie. De vil bli savnet.

Høydepunkt: Alt de har gjort gjennom hele serien!

Lisbeth og NANSY virrer fortsatt rundt i halvfylla, noe som ikke er spesielt interessant TV, for å være ærlig. Lisbeth kan for øvrig avsløre at hun etær absoultt ALT, unntatt levær, for en gang fekk hu dårlig levær. Vel, Lisbeth, fortsett å bøtte nedpå med Whiskey og pils på denne måten, så får du snart dårlig lever igjen.

Høydepunkt: Ingen, bortsett fra at den ene av dem heter NANSY.

Avslutningsvis vil jeg fortelle om Svein. Svein er en mann i sin beste alder. I en annen tid, på et annet sted, kunne Svein fort vært en gave til den ugifte kvinne, eller den gifte for den del. Han har blitt flydd inn til Aiya Napa av TV3 for å være med i et sjekkeopplegg, som nevnt. Daten sist uke gikk ikke så bra, i hvert fall ikke sett utenfra. La oss derfor oppleve ukens date fra Sveins ståsted. Tenk deg en godt oppjaget Alex Rosen. Velkommen til Sveins hode.

Fy faen, hvem er det som dæljer sånn på døra? Å faen, det er date i dag igjen. Hva skjedde egentlig i går? Det kjennes ut som noe har krabba inn i kjeften min og tatt reper’n. Jo visst faen, jeg rula karaokebaren! Dritfett. Hun lille snertne dropset måtte jo bare være dødsimponert. Skulle være bra muligheter for å få seg litt sprosse der snart. Nei faen, det nytter ikke å ligge her og klø seg på balla. Jeg får se til å få på meg et håndkle og åpne døra. Er vel ingen vits i å dusje, jeg ser jo bare helt topp ut med greasy hår. Men det kan være greit å pusse tenna i tilfelle det skulle bli noe drøvelsleiking.

Der har vi hu andre, ja. Fy faen, hu er bare dødsdigg. Kjenner det napper som faen. Skal vi ut og sykle, sier’a? Fy faen, det blir jo bare fett. Da får jeg brifa med den jævla fete nye raceren min. Dessuten har jeg hørt at damer blir dødsgra av å sitte og gli fram og tilbake på et sykkelsete.

Fy faen, jeg tar meg bare helt konge ut i denna åletrange sykkelbuksa. Forresten er jeg enda bedre i nettoen, så jeg får se til å få kledd av meg så fort anledningen byr seg.

Fy faen, denna sykkelturen er jo bare helt dødsfet. Først stopper vi for å pisse, og nå ligger vi her og kliner, liksom. Det var bedre enn hu andre ripsen, som ikke gadd å synge karaoke en gang. Ikke hadde ’a med sigaretter heller. Fy faen, håper dama legger merke til den ekstraordinært store kølla mi gjennom den litt for trange sykkelshortsen. Tipper hu bare blir dødsimponert. Det, pluss at jeg ligger her med sykkelhjelm. Konge!

I hælvete, skal jeg opp i paraglider, sier’u? Det er jo bare jævlig livsfarlig.  Men faen, må jeg gjørra det for å komme i buksa på ’a så visst faen. OK, here we goaaAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Fy faen, det var bare dritskummelt. Jaggu har jeg fortjent å få litt kyss, klapp og klem nå. Se der, ja, fikk jeg lirka av ’a bukse ute i vannet. Og der slenger ’a seg over meg. Men i hælvete, denna daten går jo bare helt konge. Tipper hu dama har lyst på kjepp så det holder.

Her er det på sin plass å ta time out inntil neste uke. Da er det klart for del to av datene til Hilde og Svein, nemlig den romantiske kveldsdaten. For Hilde kan det stort sett gå bare oppover, sammenlignet med den forrige middagen, og det får vi håpe det gjør. For Svein… Vel, det burde være rom for forbedringer der også, men det gjenstår å se.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

13 kommentarer

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

 1. Stjordal1 sier,

  oktober 15, 2008 at 9:13 am

  Det er kanskje ikke så vanlig med anmeldelser av anmeldelser. Men jeg gjør det likevel. Dette var en bra anmeldelse. Særlig siste del, hvor du bokstavelig talt går inn i hodet på Svein, blir Svein, på en måte. Intet mindre enn forbilledlig. Det var så godt skrevet at jeg nærmest BLE Svein for en stakket stund. “Tipper dama har lyst på kjepp så det holder”. Skremmende treffsikkert. Det skal være sikkert.

  “Heldigvis klarte Fred Åge å rappe med seg et par tøfler, slik at han hadde en suvenir. ” Her enda et eksempel på hvor FOLKELIG og nærmest hjemmekoselig denne serien er.

  Nå er det like før jeg setter meg ned foran fjernsynsapparet og venter på neste episode. (Det er kanskje litt tidlig, men du skjønte sikkert poenget)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Fureflagellat sier,

  oktober 15, 2008 at 9:57 am

  Jeg skjønte poenget, men jeg vil anbefale deg å vente noen dager allikevel (bare sånn i tilfelle DU ikke skjønte poenget, noe du selvfølgelig gjør, derfor var dette veldig overflødig, merker jeg nå. Vel vel, skrevet er skrevet, og resten er historie, som det heter).

  Takk for den positive anmeldelsen av anmeldelsen, for øvrig. Jeg blir nok litt opptatt framover med å komme meg ut av Svein-rollen, men det skal vel gå.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Stjordal1 sier,

  oktober 15, 2008 at 10:15 am

  En god avledningsøvelse for å komme ut av Svein-rollen kunne være å sette seg inn i hodet til sentralbanksjefen en tid. Der er det mye ettertenksomhet ute og går.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. iTWi sier,

  oktober 17, 2008 at 6:43 pm

  Jeg sier bar hva er det med han Svein?

  Er det virkelig underholdning at en med så store hjerneskader blir blotta på TV på denne måten? Uff!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. avhengig sier,

  oktober 18, 2008 at 12:52 pm

  av charterfeber. Haha. Det må være det drøyeste programmet som går på tv.

  Jeg føler meg bare så ekstremt usympatisk når jeg sitter og ler av de som ikke skjønner hvor idiotiske de er, og heller ikke forstår at de bare blir brukt. Når det gjelder mini og cp føler jeg meg direkte slem. Hahaha må være en opplevelse å være i produsjonsteamet!

  Svein er bare ekkel ekkel og så til de grader blottet for intelligens at det gjør helt vondt å se på. Jeg tror nesten ikke det er ekte. Og jeg tenker hva har den mannen gjort hele livet for å bli så ødelagt? Og nesten mer utrolig er det at det finnes damer faktisk vil ha ham.

  Stakkars mini som fikk vondt i magen. Han og cp er jo litt søte, de er sånn hjelpeløse og naive. Hehe. Det triste må være at hele ferien har de ikke hatt kontakt med noen andre. Mulig det bare er klippet bort, men se for deg at de faktisk har vært “alene” hele ferien. Jeg får helt vondt i hjertet. Så kommer de hjem og bare helt topp tur altså vi var på tivoli og skumparty og hadde det helt topp. Men inni seg er de litt tomme fordi de vet at det egentlig var litt trist. Shit. Utrolig usympatisk av tv3…hehe. Cp er jo søt når han alltid prøver å trøste, ja ja kristoffer, sånn kan det gå det er ikke så farlig vi har det bra vi. Kris bare ja ja når han slår og slår og det står null null null null på tivoli. Jeg håper de har fler venner i Norge.

  Beibsa er bare irriterende ekle og dumme. De kunne gjerne dratt hjem i fjor. Hun der lyseste med leopardbikini er så ekkel og dra-til-tryne at jeg blir helt dårlig. Hadde håpet hun valgte en så totalt feil person å klype i rumpa at fyren reagerte med å skjelle henne ut. Hadde digga å se henne stå igjen som et spørsmålstegn. Hahah.

  Og så kom jo pensjonistene. Det overrasker meg om tv3 klarer å lage noe spennende ut av det. De er jo litt søte, i allefall han som glemte pass og penger. Hahah. Men han andre, aaaaahh. Så sykt irriterende fyr. Om å være sjef.

  L og N gidder jeg ikke å begynne på. Men jeg håper tv3 finner like gærne folk videre i serien.

  Det er så ekstremt og se på og deilig å bli sjokkert og kritisere. Hahaha

  Digger å lese referatene slash anmeldelsene dine her!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. eLBe sier,

  oktober 22, 2008 at 8:45 am

  Ja, nå venter jeg spent på dagens oppsummering altså:-D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. Lucky__Luke sier,

  oktober 22, 2008 at 9:19 am

  Åh så jeg har ventet på anmeldelsen din fra siste episode.

  Uken er ikke den samme uten !!!

  Kaffen i vranghalsen og røyk i øyet igjen.

  :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. ilmy sier,

  oktober 22, 2008 at 9:27 am

  Har ikke sett denne serien jeg….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 9. Fureflagellat sier,

  oktober 24, 2008 at 10:30 am

  Siden det egentlig var dårlig respons på forrige oppsummering har jeg ikke skrevet noen for denne uken. Jeg beklager det, kanskje det kommer en ny neste uke.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 10. james sier,

  oktober 24, 2008 at 4:44 pm

  hallo? jeg sendte en lang respons. har du med vilje ikke lagt den ut? digger å lese her!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 11. eLBe sier,

  oktober 28, 2008 at 10:56 am

  Uææææ, jeg som har ventet og ventet….du MÅ jo fortsette!! *ser bedende på*

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 12. Fureflagellat sier,

  oktober 29, 2008 at 8:28 am

  Godkjent nå, selv om den ikke var så veldig snill, den kommentaren.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 13. simonsen06 sier,

  november 20, 2008 at 9:09 am

  Hehehehheh…

  Og kommentarrekken nedover er jo nesten like så bra…;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00