Fortsatt h

av   oktober 8, 2008 at 8:30 am ( Charterfeber)

Jeg skal ikke påstå at det er på utallige oppfordringer, men det er altså på tide med et sammendrag av siste episode av ”Charterfeber”. For nok en gang var det klart for store mengder oppgitte utrop da jeg og fru Fureflagellat benket oss foran TVen, utrustet med hver vår pute i tilfelle ting skulle bli altfor flaut. Etter den moderate suksessen med det forrige innlegget føler jeg at det er viktig at jeg fortsatt tar ansvar og bringer videre det jeg var så heldig å få overvære.

Beibsa

Strikkhopp og nok en gang rikelig med seksuelt antydende innhold.

Høydepunkt: Puppeeeeer!

Karaoke from Hell

En realtivt begivenhetsløs episode for disse gutta, og til slutt dro de hjem, gitt.

Høydepunkt: Vokalisten fikk flettet skjegget sitt av et kvinnemenneske som ikke visste hvem Johnny Depp er, noe som tyder på at hun hadde tilbrakt de siste 25 årene i en pappeske på toppen at et fjell uten kontakt med folk.

De handikappede

Kristoffer (fortsatt bitteliten) og Fred Åge (fortsatt CP-rammet) har etterhvert blitt favorittene mine blant charterturistene. Med stoisk ro og et filosofisk syn på det meste tar de turistlivets utfordringer på strak arm. I går sto blant annet en runde mini-golf på programmet. Fred Åge bestilte køller og fikk greie på hvor de skulle starte (”Where are we… start…”). På forhånd kunngjorde Kristoffer at han hadde liten erfaring med mini-golf, noe som var totalt overflødig informasjon, for det så vi ganske tydelig da han tok til å dælje ballen omkring på måfå. Etter en astronomisk mengde slag fikk han faktisk ballen ned i hullet! Fantastisk.

Høydepunkt: Kristoffer forsøkte å kjøre radiobil. Sier ikke mer.

Lisbeth og NANSY

Hobby-alkoholikerne fra Sarpsborg rir videre, og i går ble det kåsert over hvor fantastisk godt det er med kaffe og Baileys. Men Baileysen må blandæs i kaffæn, altså, ikkæ sant, NANSY? Ellers drikkær vi’n ikkæ, NANSY. Har’u løst på en røøøøk, NANSY? Det ble presisert at når de drakk kaffe og Baileys, da var det ferie. Pussig påstand, for allerede i første episode fikk vi se at damene rave omkring hjemme i Særp mens de lyttet til Zorba og tyllet i seg – ja, nettopp – kaffe og Baileys.

Høydepunkt: Svært få. Rent bortsett fra at den ene altså heter NANSY.

Sjekkerne

TV3 har sveivet i gang et slags Reisesjekken-opplegg, og i går var det klart for den første individuelle daten. Jeg begynner med damemennesket, som jeg nå har fått med meg heter Hilde. Hennes første date var en herremann med et noe uheldig ytre, og jeg er klar over at det er dårlig gjort å karakterisere folk ut fra kroppslige tilkortkommenheter, så jeg skal ikke gå i detalj. Tenk forresten Slanke-Bjørn framfor Brad Pitt. Sånn, det får klare seg. Men at et menneske er fetladent inntil det invalidiserende spiller ingen rolle, slikt kan jo oppveies med store doser naturlig sjarme og et vinnende vesen. Dessverre gikk det ikke helt slik i går, da det gikk mest i enstavelsesord og vulgære observasjoner av teddybjørner involvert i analsex. Jeg får la tvilen komme sjekkeren til gode og ta med i beregningen at vedkommende muligens ble framstilt negativt på TV.

Så var det Svein, da. Ting begynte i og for seg helt greit, da Svein og daten hans, en liten spurv med klær fra barneavdelingen på Hennes og Mauritz, ankom den romantiske klippen hvor daten skulle starte, og de kom seg ut av drosjen uten hendelser. Deretter gikk det for det meste nedover. Svein hadde nemlig glemt sigarettene, og han hadde vanskelig for å fatte hvordan han skulle holde ut en hel time sammen med jentungen uten å kjederøyke. Han gikk langt i å anklage henne for ikke å ha tatt med sigaretter, på tross av at hun faktisk ikke røyker. Du verden, den mannen vet å gi komplimenter.

Daten kulminerte på en karaoke-bar, der nevnte Svein presterte å drikke seg grøfte kanyledritings, tømme en halv flaske rød likør over den hvite T-skjorta si, iføre seg hvite pumps, og gjøre to burlesk-dansere ille berørt. Og når ikke bare en, men to, burlesk-dansere er ille berørt, da er det så ille at ille-måleren står og dirrer på rødt.

Midt oppi det hele satt sjekkeren i et hjørne og så heller misfornøyd ut, mens Svein vrikket seg gjennom lokalet. For å si det på en måte Svein forstår: Fikk du ikke dyppa laksen den kvelden, så får du det faen meg aldri. Du er bare helt konge!

Høydepunkt: Svært få, bortsett fra at jeg innså at Svein helt ærlig syns han var blant verdens aller kuleste typer der han holdt showet sitt, og derfor kan det godt hende at han er den dummeste personen som noensinne har blitt vist på en TV-skjerm.

Neste gang kommer vi til å bli kjent med et aldersdement trekløver, i følge reklamen. Jeg gleder meg allerede.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. Tilbakesporings-URL

 1. Lucky__Luke sier,

  oktober 8, 2008 at 9:48 am

  Snørr og tårer renner.

  Innleggene dine er mye mye bedre enn selve programmet.

  Du skulle vært programledern og kommet med uttalelsene dine direkte :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Renate-Spinate sier,

  oktober 8, 2008 at 10:00 am

  Men du glemte den håndbak-episoden der FÅ var diplomatisk som få. Men du klarte 27 da, det er jo bedre enn sist gang. Og go’karen sjøl klarte 281. :)

  Høydare:)

  Og når Hildes sjekker sitter der.

  -Ja, hu’ virka skikkelig interessert. Stilte masse spørsmål og sånn.

  Kremt. Kanskje fordi du stilte ingen??

  Ach, svein. Me don’t like. Han er ikke Guds gave til Norge.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. eLBe sier,

  oktober 8, 2008 at 10:12 am

  hahahaha, jeg dævver av latter! Jeg skal på tro og ære ALDRI se dette programmet. Jeg har sett nok til at jeg vet hvem karakterene er og dine oppsummeringer ER faktisk bedre enn selve programmet. Gleder meg allerede til neste episode:-D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Fureflagellat sier,

  oktober 8, 2008 at 11:25 am

  Glemte det egentlig ikke, men jeg måtte begrense meg litt. Absolutt en høydare, akkurat som da Kristoffer svingte slegga og fikk 0 poeng gang på gang.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. Anne Sofie sier,

  oktober 8, 2008 at 11:43 am

  Hehe – glimrende referat ;)

  Er du opprinnelig biring altså?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. Renate-Spinate sier,

  oktober 8, 2008 at 11:47 am

  Men da så.

  Jeg trodde et øyeblikk at du ikke hadde fått det med deg :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. Modern_9 sier,

  oktober 8, 2008 at 11:57 am

  Hahahah….herlig! Jeg har ikke sett programmene, men etter å ha lest dine sammendrag skal jeg heller ikke se det på tv. Det kan umulig overgå dine betraktninger, så jeg følger heller med her.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. Stjordal1 sier,

  oktober 8, 2008 at 12:38 pm

  Takk for at du tar oppdraget med å lide deg gjennom denne smørja for alle oss andre. Utrolig bra. Når det gjelder detaljene har jeg bare en kommentar, og det gjelder dattera til Svein, som ikke somlet seg til å ta med røykpakka til pappan sin. Det var innmari dårlig gjort, syns jeg. Til gjengjeld fikk han jo tatt den helt ut på denne karaokebaren. Og det var flott. Hmfp.

  Apropos TV-serien. En nabo har reklamert i lengre tid for MANSHOW på TVNorge. I går tok jeg en liten titt. Programmet begynte 2220. 2230 hoppet jeg av. Det vakke no’ for meg. Dessuten kunne jeg da nyte synet av Tore Renbergs nye caps på NRK’s Bokprogrammet som startet akkurat da. En selsom opplevelse det også, men tålbar. Ikke det at jeg er fisefin altså; jeg ler godt av Antonsen, jeg, men dette Manshowet får drive på i fred for meg en stund til i alle fall.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 9. Cezanne-2 sier,

  oktober 8, 2008 at 2:00 pm

  Trenge ikke å se dette programmet når vi har deg.. ¤ser bilder så det holder!¤ Denne er morsom og har sprett! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 10. eLBe sier,

  oktober 8, 2008 at 2:07 pm

  #7

  Dattera til Svein??? Har den mannen klart å formere seg? Utrolig….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 11. Fureflagellat sier,

  oktober 9, 2008 at 9:04 am

  Jepp.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 12. Fureflagellat sier,

  oktober 9, 2008 at 9:06 am

  Jeg er nok heller ikke mandig nok for Man-show. Det får liksom være måte på.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 13. Fureflagellat sier,

  oktober 9, 2008 at 9:08 am

  Akkurat den påstanden må Stjordal1 stå for, men jeg tror han refererer til dette pikebarnet som av en eller annen grunn har dratt ned til syden (betalt av TV3, selvsagt), og som godt kan se ut som dattera til mannen hun forsøker å sjekke opp.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 14. Frk_Meg sier,

  oktober 9, 2008 at 9:20 am

  Hehe jeg fikk ikke med meg sist episode. Men her fikk jeg den jo:)

  Kanskje jeg skal nøyes med dette neste uke også.

  Huff jeg synes dette er på grensen av det meste.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 15. iTWi sier,

  oktober 9, 2008 at 9:21 am

  Veldig bra!

  ler, ler og ler!

  Jeg prøvde å se men jeg blir så flau, rødmer veldig!

  Så takk for et flott referat!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 16. Lisa sier,

  oktober 9, 2008 at 9:25 am

  # 9 eLBe da?! *fnisogknis* :p

  Og Fure- TAKK for oppsummeringen.

  Nå er de liksom ikke så farlig lenger at jeg gikk glipp av programmet på tirsdag.

  (Jaddah, jeg ble hekta etter at jeg så Bittelille og Cp-knugen trykke ut omtrent 44 bagasjelapper… til HVER! Og da Bittelile tok´en HELT ut og ba bartenderen om en colorful drink with paraply… da lo jeg så jeg grein! En liten rebell han der altså!) :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00