“The company that brings you small bills”. AAARGH!

av   juli 19, 2007 at 10:33 am (drittreklame, tele2)

I begynnelsen var de moderat morsomme, reklamefilmene fra Tele2, med en bitte liten mann ved navn Bill i hovedrollen. "The company that brings you small bills". Å ja selvfølgelig, det er morsomt fordi regning på engelsk er bill, og Tele2 sender oss en liten Bill, og Tele2 er så billig på telefoni og internettjenester. He he og så videre. Skarpe typer, disse reklamefolkene, dette må være folk med betydelige mengder kunnskap mellom øra.

Nå, etter at det har gått noen år, er det langt fra morsomt lenger. Tele2 har helt klart trampet over en usynlig linje for hva som er akseptabel løpetid for reklamekampanjer. Det er nemlig grenser for hvor lenge et slagord er morsomt, uansett hvor spissfindig det måtte være. Unntaket måtte muligens være klassikeren "ikke noe snikk-snakk, Bjellands hermetikk, takk", men det er en digresjon.

I tilsynelatende desperasjon har reklamebyrået plassert dvergen Bill i de mest sinnssvake roller, fra tømmerhogger til Supermann, uten at det har hjulpet det spor.

Jeg har kommet til et punkt der jeg fornekter Tele2 og alt det står for. Jeg fornekter ondskapen, jeg fornekter de lave prisene og tilbudene om gratis ringetid, og jeg fornekter framfor alt et reklamekonsept som med tiden har fått dubbede tyske tannkremreklamer til å framstå som dramaturgiske mesterverk.

Hver kveld før jeg legger meg brenner jeg røkelse og stikker strikkepinner gjennom en brosjyre fra Tele2. Hvis det ikke stopper snart er jeg redd jeg kommer til å gjøre noe drastisk.

My name is Fureflagellat, and I am gonna KILL BILL!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (13)

Jeg avstår herved å kommentere ræva til Marianne

av   juli 18, 2007 at 8:59 am (tulledame)

Jeg vil bare gjøre oppmerksom på at jeg ikke kommer til å kommentere denne interessante affæren vi har kunnet lese om i det siste, der Aftenposten ikke vil trykke Marianne Aulies rompe, som det står på Dagbladet.no.

Forresten begriper jeg ikke helt hvorfor de ikke vil trykke den. Den ser da så myk og god ut, den rompa.

Nei pokker, der kom jeg visst i skade for å kommentere allikevel. Nu vel.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (9)

Åpent brev til Mattilsynet

av   juli 16, 2007 at 12:14 pm (aviær_influensa)

Det fryktede fugleviruset brer om seg som kjønnsvorter i et horehus i store deler av Øst-europa. Situasjonen er kritisk; fuglene formelig dør som fluer og detter ned fra himmelen.

Jeg har tatt konsekvensen av dette, og har i det siste vært på hvileløs speiding etter avdøde fjærkre. Forleden bar min årvåkenhet frukter, og dette må selvfølgelig varsles til myndighetene. Under er et åpent brev til Mattilsynet som jeg vurdere fortløpende å sende.

—————————— 

Kjære Mattilsynet

Forrige torsdag var jeg ute på en av mine ukentlige spaserturer. Været var vakkert og jeg koste meg glugg i hjel der jeg ruslet. Jeg vet ikke hvor kjent du er i Nittedal, Mattilsynet, men jeg gikk i hvert fall hjemmefra og opp den vesle stikkvegen til høyre når man kommer nordfra, den som er så bratt når det er glatt. Glatt er det helst om vinteren.

Der gikk jeg altså og vandret med hendene på ryggen og ante fred og liten fare. Plutselig fikk jeg øye på noe foruroligende. Der, midt foran meg i vegen, lå en fugl! Jeg er ikke særlig opptatt av ornitologi, men jeg mener at det var en trost som lå der. Trosten var tydeligvis død, for den rørte seg ikke. Spørsmålet jeg naturligvis stiller meg er: Kan denne stakkars fuglen, denne en gang så levende lille skapningen, ha dødd av fugleinfluensa?

Det er med god grunn jeg frykter å bli smittet av det grusomme viruset, så jeg turte ikke å ta i fuglen. I stedet gikk jeg hjem og hentet en liten spade, en sånn litt spiss en til å grave i blomsterbed og lignende. Med den forsøkte jeg å skrape opp fuglen, men den satt for godt fast i veglegemet. Kan fugler som dør av H5N1 bli spontant valset ut like før eller etter sin død?

Håper på positiv tilbakemelding.

Hilsen Fureflagellat.

PS: Jeg la en DIGER stein oppå pippipen, slik at ingen med mindre kunnskap om naturen rundt oss kommer forbi og får tak i den.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (1)

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00