Ferrari og rene gulv

av   april 19, 2007 at 11:32 am (ferrari, gulv)

Det sies om Ferrari, den røde pornobilen fra Modena, at man hadde en fet motorlyd som man ville bruke til noe. Dermed bygde man en bil rundt lyden. Resultatet ble Ferrari.

For noen år siden satt det en gruppe illeluktende saueskjendere innelukket i et lite rom et sted i Tyskland. Rommet var grellt opplyst døgnet rundt, og hadde kun ett enkelt møbel, nemlig en stol med en diger spiker stikkende opp fra setet. Menneskene i rommet var forståelig nok lei av å være der.

Disse menneskene hadde en ulyd til rådighet. Det var den kjipeste, skrekkeligste ulyden som inntil da var kjent for menneskeheten. Den var spesielt egnet til å fordrive ethvert tilløp til arbeidslyst, redusere hørselsevnen betraktelig, eller å overdøve kollegiale samtaler.
 
For å slippe ut fra rommet måtte menneskene konstruere en maskin som var slik at den kunne irritere flest mulig andre mennesker på et sted der det ofte var behov for dyp konsentrasjon.

Menneskene grublet lenge og vel. Til slutt kom de fram til en fantastisk god løsning (syntes de sikkert selv): De bygde en gulvvaskemaskin rundt lyden. En maskin som har som formål å holde gulvene rene på steder der mye folk ferdes. Maskinen ble satt den i daglig drift ved en av Hitlers konsentrasjonsleire. Imidlertid syntes leirkommandanten at maskinen bråkte for mye, og nektet til og med å bruke den i tortur-øyemed av hensyn til de stakkars jøde-ørene. Den ble derfor parkert i en gammel stall utenfor Hannover.

Etter krigen ble maskinen solgt til Norge. For tiden vasker den gulv ved Universitetet i Oslo. Det er ikke ørens lyd å få.

Måtte den brenne.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

6 kommentarer

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. Tilbakesporings-URL

 1. Stjordal1 sier,

  april 19, 2007 at 12:59 pm

  En forferdelig historie.

  Jeg grøsser ved tanken på spikerstolen, men det er ingenting i mot tanken på denne helvetesmaskinen som er bygget rundt en LYD!!!

  Jeg håper at du setter vår felles ukjente venn dokor A. på saken (NB ikke på spikerstolen!!)og at han gjør alt han kan for at ISS m/frue slipper å slepe rundt på dette forhistoriske monsteret – som muligens hadde fortjent en egen monstermonter.

  Ellers er det vel eksamenstid, kanskje?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Fureflagellat sier,

  april 19, 2007 at 1:18 pm

  Ja, det er meget mulig at enkelte har eksamen i disse dager. For meg er det takk og lov et tilbakelagt kapittel. Et slag ex-amen, for å si det uforståelig.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Stjordal1 sier,

  april 19, 2007 at 3:19 pm

  Å sånn – jeg tenkte nå mest på Dr. A. -som sikkert sliter med sin veilederrolle. Vel, han sliter muligens med en del av de ANDRE rollene sine, òg.

  Helt èn passènt (et basseng? – som du forlengt har gjennomskuet at jeg ikke berhersker fransk – jeg skal FORSØKE å berherske meg når det gjelder unødvendig bruk av fremmede språk) men altså: er det helt tomt for rare biriord nå. Jeg tror jeg har et samlet vgbloggsamfunn med meg når jeg etterlyser FLERE RARE BIRIORD.

  Sånn! Det bare MÅTTE ut.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Stjordal1 sier,

  april 19, 2007 at 3:29 pm

  Som du sikkert har forstått er jeg midt inne i min utprøving av hvorvidt boksehansker kan bruks til tasting. At de kan brukes til tafsing er jo vel kjent allerede. Men det blir en del grove feil – men annet er jo ikke å vente.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. Fureflagellat sier,

  april 20, 2007 at 9:42 am

  Du og disse boksehanskene dine. Jeg syns du klarer deg skikkelig midt på treet, så jeg ser ingen grunn til å kaste hanskene.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. Fureflagellat sier,

  april 20, 2007 at 9:44 am

  Jeg skal tenke litt på saken, så får vi se om det kommer et ord før Helga kommer. Helga er som kjent ganske treg av seg, så da har jeg god tid.

  Jeg legger merke til at det ALRDI blir kjedelig med denne Helga-vitsen.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00