Slipp alt dere har i nevene – Blunt kjørte over en fot!

av   februar 28, 2007 at 3:44 pm (blunt, nemcova)

VG nett kan melde at pop-artisten James Blunt er under etterforskning for å ha kjørt over labben til en litt for ivrig paparazzi-fotograf.

Med seg i bilen hadde han Petra Nemcova.

Hm. For å si det slik: Hadde jeg vært på vei hjem med Petra Nemcova i bilen – da hadde jeg gitt rimelig jevnt faen i om jeg raste over et par føtter, jeg også!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (10)

Syltelabber mot muslimene

av   februar 28, 2007 at 8:09 am (grisehyl_og_demokrater)

I Bergen har Demokratene på en eller annen måte fått en representant i bystyret. Denne representanten heter Kenneth Rasmussen. Dagbladet på nett kan melde at Rasmussen ønsker å henge opp syltelabber på Torgalmenningen i Bergen for å hindre muslimer fra å ha bønnemøter der. Han vil også spille av opptak av hylende griser.

Bakgrunnen er at byens moské stenges 31. mars, og at brukerne da truer med å ha fredagsmøtene sine på Torgalmenningen.

Dette er virkelig et prisverdig initiativ fra Rasmussen og Demokratene, og bør snarest settes ut i livet. USA bør også vurdere å innføre metoden i sin stadig pågående krig mot terror. Alle terroriester er som kjent muslimer og omvendt.

Videre kan man tenke seg at man utstyrer fly og annnen kollektivtransport med tørkede griseører, som bestningen kan bruke for å bekjempe de gale muslimene som til en hver tid forsøker seg på terroranslag.

Rasmussen har med hell benyttet metoden i Somalia på nittitallet, da folk flyktet unna ham hver gang ha skreik som en stukken gris ut bilvinduet. Det samme gjør bergenserne visstnok fortsatt når Rasmussen kjører hylende gjennom byen.

Siste siste: Bystyret i Bergen vurderer å henge opp hvitløk og kors i bystyresalen, samt væpne seg med trestaker, for å holde Kenneth Rasmussen unna framtidige bystyremøter.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (18)

Tidenes teiteste tyv?

av   februar 27, 2007 at 12:18 pm (teit_tyv)

Lokalavisa for Lillehammer, Gudbrandsdølen Dagningen, kan melde at en fyr har stjålet en bil mens to barn satt i den. Barna var henholdsvis ett og seks år gamle. Seksåringen satt til overmål i forsetet og burde være lett synlig for de fleste.

Mens foreldrene lette fortvilet etter bilen – og selvfølgelig barna – mottok politiet en anonym oppringning som fortalte hvor bilen stå parkert. Barna ble gjenforent med foreldrene, og enden på visa var god. For bileiere og barn.

For biltyven gikk tingene nedoverbakke. Basert på hans erfaringer har jeg laget en sjekkliste til dere som i fremtiden vil stjele en bil og komme unna med det. Skriv ut og oppbevar i lommeboken.

Punkt 1
Problem: Passasjerer i bilen
Passasjerer i bilen kan skape krøll, for eksempel ved å protestere på å bli kjørt av gårde av andre enn bilens eier. Slik sett er det muligens smart å stjele småbarn, muligens ikke.
Tiltak:
Ikke stjel biler med passasjerer.

Punkt 2
Problem: Snø.
Om vinteren er det snø. Tyver som stikker av setter spor i snøen. Politiet kan følge slike spor.
Tiltak:
Sørg for å skjule sporene dine, eller vent til det blir bart.

Punkt 3
Problem: Identifisering av fotavtrykk

Politiet har sine metoder for å plassere fottøy og eiere sammen, og dermed gjøre det vanskelig å nekte for at man er skyldig.
Tiltak:
Se punkt 2 om skjuling av spor. Dersom man allikevel blir konfrontert med fottøyet, ikke prøv å bortforklare med unnskyldninger som "Nei altså, jeg pleier ikke å ha med sko på hytta. Jeg går alltid i sokkelesten hele året." Det høres bare patetisk ut.

Punkt 4
Problem: Nummervisning
Det er flott å være angrende synder, men i våre dager er nummervisning relativt vanlig blitt.
Tiltak:
Ikke ring, i hvert fall ikke politiet, og hvis du ringer: Lån en mobil av en tilfeldig forbipasserende.

Punkt 5
Problem: Motiv for forbrytelsen
Når man sitter i saksa er det fristende å oppgi en god grunn for at man gjorde som man gjorde. Dette er ikke alltid like lettvint.
Tiltak:
Forsøk å legge skylda på noen andre, men unngå å skylde på seksåringen som satt i bilen du faktisk stjal. Det er ikke sikkert påtalemyndighetene fester lit til deg når du sier at barnet trengte hjelp til å lete etter faren sin.

Sånn, dersom du følger denne lista vil du garantert slippe unna med selv det frekkeste biltyveri. Lykke til!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (11)

Illustrert reisebrev fra dr. Anders

av   februar 27, 2007 at 11:20 am (dr_anders, reisebrev)

Nylig fikk jeg inn et reisebrev fra dr. Anders, min gode venn og deltidsakademiker ved Usannsynlig institutt. Jeg visste ikke at han var på reisefot en gang, men så viser det seg at han er i det lille tettstedet Dildo på Newfoundland. Her kommer reisebrevet:

Kjære Fureflagellat

Det er sannelig vakkert her i Dildo. Her vokser både gran og bjørk og hickory. Det var virkelig verdt sledeturen for å komme hit, selv om det ble litt strevsomt. Vi måtte jo spise hundene etter bare tre måneder underveis! Sledene var tyngre å bære enn man skulle tro. Det var forresten artig å se at Dildo har et bilde av Rune Rudberg som kommunevåpen.

Da vi kom fram ble vi tatt i mot med sedvanlig Newfoundlandsk gjestfrihet. De trinne indianerkonene kledde seg nakne og danset rundt glattpolerte bjørkestammer. Barna malte seg rosa og hoppet omkring mens de slo hverandre i hodet med fluesmekkere på tradisjonelt indiansk vis.

Mennene røykte reservert på fredsrullingsene sine, og nøyde seg med å ønske oss velkommen ved å sette opp musical-versjonen av Lohengrin med moderat scenografi. I hovedrollen fant vi høvding Squatchetarm, som presterte en høy C med bare en treklubbe som hjelp.

Senere den kvelden var det klart for et herremåltid av dimensjoner. Innbyggerne i Dildo er kjent for å kunne lage flere hundre ulike retter med granrøtter som eneste ingrediens. Det var posjerte granrøtter, granrøtter i rød saus, gratinerte granrøtter og så videre og så videre. Etter maten var det duket for en mindre orgie der alle stammemedlemmer over 45 år deltok. Du kan tro vi hygget oss!

Innbyggerne i Dildo er som naturmennesker flest: Overdrevent opptatt av kroppsfunksjoner. En rap tiltrekker seg skjelmske blikk fra kvinnene. En real promp er et sikkert kort for å få innpass hos disse primitive stammemenneskene. Jeg opplevde noe artig i den forbindelse. En morgen kom jeg i skade for å slippe en riktig skarp braker. Mindre enn en halv time senere hadde jeg fått intet mindre enn fire tilbud om eksteskap. Tre fra kvinner og ett fra Shaqalaqadingdong, landsby-homoen her i Dildo. Totempælen, som er plassert midt i leiren, forestiller forresten en knelende bever som er i ferd med å gjøre sitt fornødne.

Vel vel, Fure, vi ses snart. Jeg har forresten lagt ved en illustrasjon slik at du der hjemme i Norge kan se hvor staselige disse menneskene er.

Den stolte jegeren Munseqs i tradisjonell indiansk positur.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (8)

Herregud, hun hoster!

av   februar 27, 2007 at 8:17 am (hostekula)

I går fikk vi et endelig bevis for det mange av oss har hatt mistanke om en stund, nemlig at folk som jobber i TV er mennesker, de også.

Det var nyhetsankeret Ingvild Bryn som viste tydelige menneskelige trekk gjennom ei god gammaldags hostekule. Ikke særlig oppsiktsvekkende, vil mange si.

Bortsett fra VG nett, som har laget en sak ut av dette. Man blir til og med oppfordret til å gå inn på nrk.no for å se Ingvild hoste. Utrolig spennende, og absolutt verdt å bruke litt tid på.

Og hvem vet? Kanskje Ingvilds hostekule en gang i framtida blir like populær som latterkula til Tore Skoglund og Oluf?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (21)

Kjempeblekksprut, javel, men…

av   februar 22, 2007 at 11:02 am (kjempeblekksprut)

Diverse nettaviser, deriblant Aftenpoften, kan melde at fiskere har fanget en levende kjempeblekksprut utenfor kysten av New Zealand.

Beistet hadde øyne som bilhjul. Dette i følge fiskerne.

Da slo det meg: Hadde det ikke vært langt mer sensasjonelt hvis den hadde hatt bilhjul som øyne?

————————————-
Blekksprut-relatert litteratur:
(St)Akkar(s) meg

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (10)

Dr. Anders tegner bonderomantikk

av   februar 19, 2007 at 9:15 pm (Tegninger, fredagsgrovis)

Igjen har min gode venn dr. Anders, hobbyakademiker ved Usannsynlig institutt, vært frampå med en fredagsmail. I det siste har det kommet sporadiske fredagsgroviser, men denne gangen har dr. Anders prøvd seg som tegner. Med litt godvilje kan man muligens si at resultatet ble et innlegg i landbruksdebatten…

Klikk på bildet for større versjon.

God helg!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (16)

Gjett Biri-ordet: Skrasle

av   februar 19, 2007 at 8:55 pm (biri-dialekt)

Skrasle

Suksessen der du som leser kan gjette betydningen av ord fra Biri, bygda ved Mjøsas bredd som søker om å få arrangere motorsag-VM i 2034, ruller videre.

I dag er det ordet skrasle som står på menyen. For å gjøre dette litt "enklere" for utabygdsfolk har jeg laget en liste med setninger på biring der skrasle brukes på ulike måter. De fleste setningene er det reneste svada. En, eller kanskje flere (hva vet jeg), betydning(er) er riktig. Alt du trenger å gjøre er å plukke ut riktig setning(er).

1. "Hu hadde lett før å skrasle".
2. "Dæ æ fali å skrasle på beinom, du kænn bli klein".
3. "Hvis dom itte hadde skrasle bil sin hadde dom kjørt ta vægen".
4. "Je skrasle nesten hæl meg".
5. "Nå ær’e tilbud på skrasle på samvirk’laget".

Gjett, godtfolk!

Dagens premie: En bedre søndagsmiddag fra Furulund alders- og sykehjem. Middagen starter allerede klokken halv elleve på formiddagen, og det er mange om beinet, så vær ute i god tid.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Comments Off

En hyllest til Rune Rudberg

av   februar 18, 2007 at 7:47 pm (rudbergs_anal)

Det er tydeligvis i vinden å skrive ufortjent rosende lyrikk til personer som av ulike årsaker har kommet i medias søkelys, jamfør Magne Furuholmens dikt til vår alles kjære Anna Nicole. Hun vil sikkert bli dypt savnet.

Inspirert av de siste dagers "lekkasjer" fra Rune Rudbergs private portrettsamling har jeg skrevet et hylningsdikt til denne bautaen i norsk kulturliv. For dere som ennå ikke har hatt den tvilsomme gleden å se det famøse aktbildet av Rune og kveldens utkårede vil jeg oppfordre dere til å forsøke å unngå det så langt det er mulig. Jeg risikerer å aldri mer få reisning etter å ha sett det.

Uansett, her er diktet, som jeg har kalt

Dildo i toer’n og hue i bind

I årevis har vi fulgt deg
I hvert enda Se og hør
Du beriket vårt daglige virke -
Verden ble aldri som før

Fra første stund var du en rakker
Og en skikkelig pikenes jens
Høyt forbruk av gummi og pulver -
På fest var du slett ingen brems

Men det er damene som har skapt deg
Og gitt deg ditt vidgjetne ry
For deg har de villig spriket
I landets hver eneste by

Så klart du vil dokumentere
De du har tafset på kusen
For ikke engang Casanova
Kunne loggføre hele ett tusen

Derfor tar du noen bilder
Av alle de kvinner du får
Og selvfølgelig vil det til tider
Være slik at lemmet ditt står

Like klart er det vel ikke
Hvorfor damen du har klart å legge ned
Stikker en diger vibrator
Inn i ditt mørkeste sted

Den skarpeste kniven i skuffen
Trodde jeg aldri du var
Jeg lurte på din egentlige IQ
Nå har jeg fått et slags svar

Sex blir nok aldri det samme
Etter at Rune en dag dumpet inn
I en uskyldig utseende e-post -
Med dildo i toer’n og hue i bind

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (43)

Gjett Biri-ordet: Gångjønn

av   februar 13, 2007 at 1:11 pm (biri-dialekt)

Uten gångjønn hadde vi ikke kommet oss langt her i verden, det er helt sikkert.

I verste fall måtte vi blitt inne hele dagen. På Biri, den bygda på østlandet som har huset flere senkede Opel Asconaer enn noen andre, har vi gångjønn i hvert et hjem.

Hva et gångjønn er, spør du? Nei, sannelig om jeg veit. Si det du.

Og bare så det er klart: Uttalen er gång-jønn. Ikke for eksempel gå-ngjønn.

Dagens storslåtte premie: Et helt gratis besøk på nettportalen Biri.no.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (12)

« Previous entries Neste side » Neste side »

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00