Landis i baret

av   august 5, 2006 at 11:12 am (sykkel)

Floyd Landis har snudd suksess til fiasko og vist seg å være en skikkelig møkkamann. Typisk, etter at Basso dreit seg ut og kanskje har dopa seg og jeg hadde så smått sett meg ut Landis som ny favorittsyklist, går han bort og klarer å bli tatt med for høye testosteronverdier.

I dag kom nyheten om at B-prøven er positiv. Det er nesten en lettelse, slik at ikke juksemaker pipelort slipper av kroken uten videre på grunn av en eller annen teknisk feil med B-prøven. Nå skal Landis kjempe for å bevise sin uskyld, som han sier. Håper han må kjempe hardt og lenge. Er han mot formodning uskyldig må han selvfølgelig frikjennes, i motsatt fall må ræva hans få forbud mot å komme i kontakt med et sykkelsete i all framtid.

I skrivende stund er for øvrig Aham Okeke tatt for doping. Igjen. Også han med for mye testosteron i skrotten. De gamle er eldst, og tydeligvis tjukkest i hue. Okeke gjør i hvert fall det eneste anstendige: han legger seg langflat og innrømmer dritten. For det får han en mikroskopisk dose respekt.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00